Pepper & Scott

Super leuk nieuws van Pepper & Scott. Na een gezellig romatische date is het gelukt. Pepper is drachtig en over een week of 5 verwachten we de pups.

Helaas heeft aanmelden geen zin meer. Lijst al overvol. Sorry

Chilli Pepper from Dawi’s Rhapsody NJK’17 JW’17 Kind of Spirit from Dawi’s Rhapsody NJK’19

Dubbele Winner titel voor Dawi’s Rhapsody

KerstWinnerShow 2019

Vandaag in Gorinchem was de KerstWinnerShow. Er waren wel 7 Dawi’s Rhapsody hondjes ingeschreven. Super trots zijn we daar natuurlijk al op!

Super blij zijn we met de dubbele Winnertitel voor onze kennel.  Watch Out from Dawi’s Rhapsody oftewel Willem, behaalde in de kampioensklasse 1 Uitmuntend en werde beste reu en als kers op te taart BOB.

Zapphire Girl from Dawi’s Rhapody aka Ziva (deDiva) ging ook als een speer bij de teven en behaalde 1 Uitmuntend, beste teef en BOS.

Beide mogen de Titel Winner’19 aan hun al imposante lijstje toevoegen!

 

Showdebuut

Afgelopen weekend hadden twee van onze puppen hun showdebuut op de IDS Bleiswijk.

Zondags schitterden Bluff & Kate in de jongste puppyklasse.

Bluff (Over the Moon from Dawi’s Rhapsody) mocht spits afbijten en dat deed hij super. Knappe mannetje liep door de ring te paraderen. Een  super mooi rapport kreeg Bluff van Keurmeester Mw. L. Johanssen uit Zweden en Beste Jongste Puppy.

Kate (Native Girl from Dawi’s Rhapsody) & Sandra gingen ook perfect van start. Samen nog wat onwennig in de ring, maar dat gaat zeker goed komen. Ook Kate had een prachtig rapport met en mooie Veel Belovend als uitslag.

Super trots op hun showdebuut. Nu op naar de KCM. Suc6

BundesSieger Dortmund

Vandaag in Dortmund met de BundesSieger hebben onze hondjes het voortreffelijk gedaan.

Grote inschrijving was er. 34 Bordertjes waren er ingeschreven.

Buffy werd nipt 2e in de jeugdklasse, maar super trots op mannetje. Papa Ethan had een zware klasse met nog 6 andere reuen. Hij heeft zijn beste pootje voorgezet en dat werd beloont met een 1 uitmuntend.

Yuma stond ook in een grote klasse en werd daarin 2e. Super want hierdoor is zij nu ook VDH kampioen geworden! Weer een mooie titel erbij voor dit knappe meisje.

Nieuw Nederlands Kampioen erbij

Op de IDS Maastricht (dag 1, 28-09) is Eye-Catcher from Dawi’s Rhapsody onder Keurmeester Rony Doedijns beste teef en BOS geworden. Hiermee heeft Yuma haar laatste benodigde CAC (na 27 mnd) binnen gesleept om de titel Nederlands kampioen aan te vragen!

Op dag 2 van de IDS Maastricht heeft ze dit nog even extra bevestigt door nog een keer beste teef en als kers op de taart BOB te worden.

Super trots op Yuma en Ellen.

Yuma CAC CACIB BOS NL Kampioen Yuma CAC CACIB BOB

 

Ethan Nederlands Kampioen

Op de eerste dag op de IDS Rotterdam ging het helaas niet lukken, maar op dag 2 van de IDS Rotterdam is het Ethan gelukt zijn Nederlandse Kampioenschap binnen te halen.

Achter zoonlief Buffy behaalde Ethan het RCAC (Fortune Cookie from Dawi’s Rhapsody)en hiermee is zijn Nederlandse Titel een feit.

Super trots weer op onze Dawi’s Rhapsody showgang

Dawi*

Afgelopen maandag hebben we onze lieve kleine Dawi (Adventuress from Dawi’s Rhapsody) in moeten laten slapen. 15 jaar en 2 maanden oud is ze geworden.

Altijd een verdrietig moment, ondanks dat hebben we er vrede mee. Dawi heeft ons heel veel mooie herinneringen gegeven en deze zullen we voor altijd bij ons houden.